További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek! Magánszemély vásárlóinkat várjuk szaküzletünkben!

Hecht 45 benzinmotoros láncfűrész

45 cm3, 40 cm, 5.4 kg
Egységár (darab):
Bruttó: 47.990 Ft
Nettó: 37.787 Ft
Cikkszám:
HECHT45
Márka:
Hecht
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Hecht benzinmotoros láncfűrészekHecht benzinmotoros láncfűrészek

Leírás

  • Kiváló ár-teljesítmény arányának köszönhetően a HECHT 45 láncfűrész kategóriája egyik legkelendőbb fűrészévé vált.
  • A meghajtáshoz megbízható, 45 cm3 lökettérfogatú, 2.7 LE maximális teljesítményű kétütemű motort használnak. A motor maximális fordulatszáma 10 800 fordulat percenként, a lánc sebessége 23.1 m/s. A láncvezető hossza 40 cm. Ezek a paraméterek a fűrészt könnyű és erőteljes segítővé teszik az otthoni és hobbifűrészek kategóriájában.
  • A fűrész üzemanyag-befecskendező szivattyúval és félautomata fojtószeleppel van felszerelve. Ezért az indítás nagyon egyszerű egy megfelelően beállított fűrésszel.
  • A fűrész ergonomikus kialakításához modern anyagokat, kiváló minőségű acélt, könnyű alumíniumötvözeteket és tartós műanyagokat használtak. Megfelelő kombinációjuk kiváló ellenállást, optimális egyensúlyt és a fűrész kis súlyát eredményezte.
  • A megfelelő alakú fogantyúk lehetővé teszik a fűrész biztonságos tartását minden munkahelyzetben.
  • A fűrész egy rezgéscsillapító rendszerrel van felszerelve, amely maximálisan elnyomja a kellemetlen rezgések átvitelét a fogantyúra, amelyet az erős motor okoz. Ezért a kezet nem terhelik túlzottan a rezgések és sokkal kényelmesebb a munka.
  • Nagy hangsúlyt fektettek a munkahelyi biztonságra. A fűrész biztonsági fékkel van felszerelve, és a lánc átlagos leállítási ideje a maximális sebességről 0,1 s. Egy másik biztonsági elem a fő fogantyún egy pár fűrész indítóelem elhelyezése, amely jelentősen csökkenti a véletlen indítás kockázatát.
  • A fűrész acél fogazott támasztékkal van felszerelve, amely megfelelő használat esetén megakadályozza, hogy a fűrész kiugorjon a vágásból olyan ütések esetén, amelyeket például a lánc beakadása okoz a vágásba.
  • A fűrész egy 40 cm hosszú HECHT láncvezetővel és egy 0,325" / 1,5 mm-es 66 lengőkaros lánccal érkezik. A lánc típusjelzése HECHT 25Q66E. A lánc és a rúd kenését a vágás során automatikusan a fűrészbe integrált tartályból származó szivattyú biztosítja.
  • A láncfűrész veszélyes eszköz, ezért munkavégzés közben kötelező a védőfelszerelés használata!
 
Műszaki adatok:
Motor térfogat: 40 cm3
Teljesítmény SAE J1940 szerint: 2.1 kW / 2.7 LE
Tömeg: 5.4 kg (vágófelszerelés nélkül)
Láncvezető hossza: 40 cm
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

radiuszszerszam.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
Abraboro termékek
Termékajánló
Extol termékek
Garancia regisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció